Eerste sponsorbord en nieuwe producten bij Wildenborg Tafeltennistraining!

Eerste sponsorbord en nieuwe producten bij Wildenborg Tafeltennistraining!

Sinds afgelopen weekend prijkt het eerste sponsorbord van Wildenborg Tafeltennistraining aan de wand bij SKF in Veenendaal. Naast meerdere individuele en RTC trainingen bij SKF per week, ligt ook de coaching van heren 3 in de landelijke 3e divisie in handen van Wildenborg Tafeltennistraining. Naast het individueel sponsoren van enkele spelers via de kleding is dit een mooie nieuwe sponsoruiting.

Ook in het trainingsaanbod van Wildenborg Tafeltennistraining zijn er vanaf 1 november twee nieuwe ‘producten’ te zien, namelijk: revalidatie -en hersteltraining en periode training.

  • Revalidatie –en hersteltraining is er voor iedereen die begeleid wil worden in het herstelproces van een blessure, ziekte of andere problematiek naar het fit(ter), gezond(er) en/of vitaal worden. Aspecten als het verbeteren van de coördinatie, balans en het (algehele) uithoudingsvermogen kunnen zeker tot dit proces behoren. Daarnaast zijn er altijd mogelijkheden voor advies, training en begeleiding op maat.
  • Periode training is er voor:

Verenigingen die voor een specifieke (of tijdelijke) periode op zoek zijn naar een trainer, bijvoorbeeld als het gevolg van (tijdelijke) uitval van de eigen trainer, bij de start van een nieuw trainingstraject of groep of tijdelijke ondersteuning van de aanwezige trainer(s).

Individuele spelers die voor een periode persoonlijke begeleiding willen voor een bepaalde verbetering in de techniek, het voetenwerk of andere onderdelen. Of als voorbereiding op een belangrijk toernooi of een belangrijke (wedstrijd)periode.

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.