Laatste vrije plaatsen voor Dutch Talent Practice in Ede: vol = vol

Laatste vrije plaatsen voor Dutch Talent Practice in Ede: vol = vol

Beste spelers, ouders, trainers en betrokkenen,

Na twee jaar samen met Martijn Spithoven en met ondersteuning van Theo Rieken de extra talententraining verzorgd te hebben, wordt in het seizoen 2017-2018 een hernieuwde start gemaakt. Een nieuwe start omdat Martijn door gewijzigde omstandigheden niet meer in staat is om zich vrij te maken. Dat is zeer spijtig, maar gelukkig heeft Theo zich beschikbaar gesteld om samen met mij de trainingen te verzorgen. Met de jarenlange ervaring en brede kennis van Theo hebben we ook voor volgend seizoen weer een goed team staan, die gemotiveerde en getalenteerde spelers kunnen ondersteunen om net dat stapje extra te zetten.

Bij deze nieuwe start gaan we verder onder de naam:

DUTCH TALENT PRACTICE

Afgelopen seizoenen hebben vele talentvolle spelers aan deze extra trainingen deelgenomen. Waaronder vele RTC spelers en spelers uitkomende in de landelijke competitie. Daarnaast een aantal jeugdige senioren, veelal uitkomend in de landelijke seniorencompetitie. Een combinatie dat voor een grote groep spelers de uitdaging kan bieden die zij nodig hebben (trainen tegen betere en andere tegenstanders) en elkaar op deze wijze kunnen versterken.

Ook in het komende seizoen worden 10 trainingen georganiseerd op zaterdagen en zondagen. Het doel van de extra trainingsdagen is om een omgeving te creëren waar talenten uit verschillende regio’s tegen elkaar twee keer op één dag intensief trainen.

Om de vaste kosten beter te kunnen dekken en te streven naar een hogere continuïteit in de trainingsopkomst, willen we gaan werken met één vaste jaarbijdrage die ietwat verhoogd is ten opzichte van afgelopen seizoen: €125,00. Op dit moment zijn we in gesprek met een mogelijke sponsor, waarmee we een kleine korting willen bewerkstelligen voor een deel van de groep die gebruik kan maken van deze ‘regeling’. Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en een eventuele korting doorberekenen op de jaarbijdrage.

(Afmeldingen voor specifieke data die vermeld worden bij aanmelding, kunnen wij nog in mindering brengen op de jaarbijdrage. Daarna helaas niet meer. Dit om voor de start een concreet beeld te hebben van de financiële situatie).

De trainingen vinden weer plaats in Ede bij de vereniging TTV BIT.NL. De eerste training is van 10.00 uur tot 12.00 uur. De tweede training van 12.45 uur tot 14.45 uur. Tussendoor is er tijd om te lunchen en te rusten. Het is de bedoeling dat de deelnemers zelf een lunchpakket verzorgen.

De trainingsdata voor het nieuwe seizoen vinden jullie hieronder. Hierbij is, zover nu bekend, rekening gehouden met de RTC en cadettentrainingen georganiseerd door de NTTB en alle nationale jeugdtoernooien (seniorentoernooien waar mogelijk). Hierdoor is het mogelijk dat spelers die aan beide trainingen willen meedoen en eventueel seniorentoernooien spelen dit goed kunnen combineren.

Trainingsdata:

Najaar 2017:

Zondag 17 september, zondag 5 november, zondag 26 november (NSM-C), zaterdag 23 december.

Voorjaar 2018:

Zaterdag 17 februari (C ranglijst Soest, n.v.t. voor veel spelers), zondag 25 maart (finale NSM-C), zondag 22 april (NSM-B), zaterdag 5 mei, zaterdag 12 mei, zaterdag 23 juni.

NSM = Nationale Senioren Meerkampen.

Aanmelden kan nog tot en met zondag 10 september 2017, via onderstaand emailadres. Vragen kan per telefoon 06-50562883 of per mail larswildenborg@gmail.com

Mede namens Theo een vriendelijke groet,

Lars Wildenborg

Wildenborg Tafeltennistraining

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.